در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    admin1
    مدیرکل

سلام
    این ایده از مواردی که فکر میکنم به مقام آوردن در جشنواره ایده پردازی و تبدیل به محصول شدن خیلی نزدیکه و حتما تلاش کنید و تحقیق کنین که چگونه می تونین به محصول تبدیل بشه ولی قبلش با چندتا دندان پزشک صحبت کنین تا علاوه بر شناخت دقیق نیازشون،شاید موردی رو بگن کهبه ایده تون اضافه کنین و کاملتر بشه.
    با اجازتون من عنوان ایده رو نیاوردم تا خودتون ان شاالله ثبت کنین
    موفق باشین

علیرضا عامری
    میهمان

سلام اقا،چه جوری من ایدهام رو به ثبت برسونم.و یک چیز دیگه من ممکنه که مقام اول رو بیارم.

admin
    مدیرکل

سلام
    آقای عامری شما در صورتی که از خلاقیت و یک نوآوری در محصول تان نسبت به محصولات موجود در بازار استفاده نمایید می توانید با مدلسازی رایانه ای طرح تان در سایت های مختلف از جمله gizmag.com , yankodesign.com , …. شرکت نمایید و ایده خودتان را معرفی نمایید.
    همچنین در ایران در سایت insf.gov.ir می توانید طرح و ایده خودتان را ثبت نمایید.
    همچنین این محصولات در حال حاضر در بازار جهانی وجود دارد که می تواند آن را بهینه تر نمایید.
    آینه دندانپزشکی

اگر بتوانید طرح بالا را بهینه نمایید می توانید به راحتی ایده تان را ثبت و یا ثبت اختراع نمایید

admin
    مدیرکل

یکی از مشکلات طرح فوق که در تصویر مشاهده می کنید پزشک نمی تواند به راحتی آن را در دست بگیرد پس یکی از مواردی که باید بهینه نماید قطر و اندازه آینه پزشکی هست.

محمد درزی
    میهمان

سلام،
    اینکه یک چراغ در آینه دندان پزشکی را می توان جایگزینی برای لامپ پرنور چشم اذیت کن بالا سر کرد ایده خوبی است ولی اگر دکتر، آینه در دست نداشته باشد و بخواهد با ابزار دیگری کار کند چه؟
    درزی

admin1
    مدیرکل

سلام اینم بحثی است که باید بررسی شود و نکته جالبی است

علیرضا عامری
    میهمان

سلام،می توانیم در همه ی وسایل دندان پزشکی از این استفاده کنیم مثلا:اون دستگاهی که یه چیز سوزن مانند بر سر ان است را در 4 طرف سوزن ال ای دی بگذاریم

علیرضا عامری
    میهمان

راستی اقا چه جوری می توی سایت یانکو دیزاین و گیزمگ ثبت نام کرد

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.