در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
سلام
این ایده از مواردی که فکر میکنم به مقام آوردن در جشنواره ایده پردازی و تبدیل به محصول شدن خیلی نزدیکه و حتما تلاش کنید و تحقیق کنین که چگونه می تونین به محصول تبدیل بشه ولی قبلش با چندتا دندان پزشک صحبت کنین تا علاوه بر شناخت دقیق نیازشون،شاید موردی رو بگن کهبه ایده تون اضافه کنین و کاملتر بشه.
با اجازتون من عنوان ایده رو نیاوردم تا خودتون ان شاالله ثبت کنین
موفق باشین
سلام اقا،چه جوری من ایدهام رو به ثبت برسونم.و یک چیز دیگه من ممکنه که مقام اول رو بیارم.
سلام
آقای عامری شما در صورتی که از خلاقیت و یک نوآوری در محصول تان نسبت به محصولات موجود در بازار استفاده نمایید می توانید با مدلسازی رایانه ای طرح تان در سایت های مختلف از جمله gizmag.com , yankodesign.com , …. شرکت نمایید و ایده خودتان را معرفی نمایید.
همچنین در ایران در سایت insf.gov.ir می توانید طرح و ایده خودتان را ثبت نمایید.
همچنین این محصولات در حال حاضر در بازار جهانی وجود دارد که می تواند آن را بهینه تر نمایید.
اگر بتوانید طرح بالا را بهینه نمایید می توانید به راحتی ایده تان را ثبت و یا ثبت اختراع نمایید
یکی از مشکلات طرح فوق که در تصویر مشاهده می کنید پزشک نمی تواند به راحتی آن را در دست بگیرد پس یکی از مواردی که باید بهینه نماید قطر و اندازه آینه پزشکی هست.
سلام،
اینکه یک چراغ در آینه دندان پزشکی را می توان جایگزینی برای لامپ پرنور چشم اذیت کن بالا سر کرد ایده خوبی است ولی اگر دکتر، آینه در دست نداشته باشد و بخواهد با ابزار دیگری کار کند چه؟
درزی
سلام اینم بحثی است که باید بررسی شود و نکته جالبی است
سلام،می توانیم در همه ی وسایل دندان پزشکی از این استفاده کنیم مثلا:اون دستگاهی که یه چیز سوزن مانند بر سر ان است را در 4 طرف سوزن ال ای دی بگذاریم
راستی اقا چه جوری می توی سایت یانکو دیزاین و گیزمگ ثبت نام کرد
گروه تحقق محصول به عنوان یک کارگزار و یا واسطه در جنبه های مختلف نوآوری بین دو یا چند سازمان/شرکت فعالیت می نماید. فعالیت های آن شامل طراحی، تحقق محصول،کمک به جمع آوری اطلاعات در مورد همکاران بالقوه، واسطه گری برای تعامل بین طرفین، فعالیت به عنوان میانجی یا رابط بین سازمان هایی که همکاری را آغاز کردند کمک به آنها برای اخذ مشاوره، حمایت مالی و پشتیبانی برای تحقق خروجی نوآوری است.