در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
حقیقت وقتی شروع به خوندن کردم بنظرم امد این مباحث تکراریه ولی هرچی جلوتر رفتم موارد جذابتر شد،بطوری که با علاقه مندی متنتون رو تمام کردم.به نظرم این نکته را در طراحی محصولتون باید در نظر بگیرین که این محصولتون میتونه آپشن های مختلفی داشته باشه و حتما نباید همه امکانات در یک محصول باشه،ماشین را در نظر بگیر،هرکسی با توجه به احتیاجی که داره خرید میکنه.منتظر تکمیل ایده تون هستم
سلام ، ممنون از راه نماییتون و حالا من میخواهم ایده ام را ارتقا دهم و تصمیم گرفتم لوله ای متصل به در حاوی مواد تصفیه کننده طراحی کنم که از جنس نقره باشد که در صورت غیر قابل استفاده بودن محفظه و آلوده شدن آن از آن جدا شده و به محفظه ای نو متصل گردد که هر بار برای خرید محفظه ی جدید مجبور به هزینه ی بسیار زیاد برای نقره نشویم حالا باید بگویم چرا لوله از جنس نقره اس ، از جنس نقره است زیرا نقره قابلیت تصفیه بالایی دارد بنا بر این بعید است آب از صافی ، قرص تصفیه کننده و نقره بگزرد و هنوز آلوده باشد.البته باز هم آب بصورت کامل تمیز نخواهد بود اما تا حدودی برای تصفیه ی آب یک حوض نسبتا آلوده کافی است.
گروه تحقق محصول به عنوان یک کارگزار و یا واسطه در جنبه های مختلف نوآوری بین دو یا چند سازمان/شرکت فعالیت می نماید. فعالیت های آن شامل طراحی، تحقق محصول،کمک به جمع آوری اطلاعات در مورد همکاران بالقوه، واسطه گری برای تعامل بین طرفین، فعالیت به عنوان میانجی یا رابط بین سازمان هایی که همکاری را آغاز کردند کمک به آنها برای اخذ مشاوره، حمایت مالی و پشتیبانی برای تحقق خروجی نوآوری است.